Vi som jobbar här

Vår personal hjälper dig gärna att komponera en välsmakande ostbricka med passande tillbehör eller hjälper dig att välja ost till smörgåsen.

Kristina

Favoritost: Brebirousse

Delägare av Örebro Ost som gillar ordning och reda och brinner för service.

Johanna

Favoritost: Fourme d´Ambert

Delägare av Örebro Ost som älskar att både äta, prata om och skriva om ost.

Annso

Favoritost: Diamant
Utbildad kock med mångårig erfarenhet från såväl Örebros krogar som restaurang och service utomlands.

Josefine

Favoritost: Los Cameros

Studerar till kulinarisk kock i Grythyttan. Inspirerar andra under instagramprofilen Josefins.mat

Evelina

Sommelier

Sommelier med stort intresse för hantverksviner/naturviner och även utbildad inom sake.
Favoritost: Wrångebäck från Almnäs Bruk

Josefine

Vacherousse

Ekonomi-student som älskar god mat och dryck.