Vi som jobbar här

Vår personal hjälper dig gärna att komponera en välsmakande ostbricka med passande tillbehör eller hjälper dig att välja ost till smörgåsen.

Kristina

Favoritost: Brebirousse

Delägare av Örebro Ost som gillar ordning och reda och brinner för service.

Johanna

Favoritost: Fourme d´Ambert

Delägare av Örebro Ost som älskar att både äta, prata om och skriva om ost.

Annso

Favoritost: Diamant
Utbildad kock med mångårig erfarenhet från såväl Örebros krogar som restaurang och service utomlands.

Evelina

Favoritost: Wrångebäck
Sommelier med stort intresse för hantverksviner/naturviner och även utbildad inom sake.

Josefine

Favoritost: Vacherousse
Ekonomi-student som älskar god mat och dryck.

Markus

Favorit-ost: Kaltbach Creamy
Musikutbildad kaffenörd med stort intresse för smakkombinationer.